Sydindisk Svitsede Porre- varai

3-4 pers.

15-20 min

Hjemme hos os, var denne ret rigtig populær, mig og mine søskende elskede når Mor lavede det som tilbehør til frokost eller aftensmaden, og stadig i dag, hvor vi alle er blevet voksne, tømmer vi nærmest hele gryden, når hun laver det. Denne ret er simpel og nem, men giver så meget smag. Min mor har vist mig igennem tiden, hvordan man kunne lave denne simple ret på forskellige måder. Man kan skifte porre ud, med enten grønkål, spidskål, eller tilføje en dåse tun, eller små rejer. Kan klart anbefale denne ret til familien, for den er i hver fald populær hos os.

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Rens og snit porrerne i små stykker, og riv gulerødderne.

2. Varm en høj stegepande med olie, og kom  det hakket løg i, når det er blevet lidt gylden, kom så det revet gulerod, 1 -2 tsk Mamma Sutha Curry, presset hvidløg, grønsagsbouillon, samt revet kokos(kan undværes, hvis man ikke har det). Rør det godt sammen i ca. 5-7 min.

3. Lad det simre nogle minutter med låg på panden (5min).

4. Når det begynder og se lidt blødt ud, tilsættes nu salt, peber, imens, piskes de to æg sammen, og herefter hældes ned i stegepanden.

5. Røre nu godt rundt, så ægget ikke sidder fast i bunden, men at det ligner røræg, giv det ca. 5 min.

TIPS & TRICKS

Retten er rigtig god som vegetarisk tilbehør, til et indisk bord, eller til ris.

TIPS & TRICKS

Man kan sagtens skifte Porrer ud med enten grønkål.

TIPS & TRICKS

Ønsker du mere fylde, smager denne ret rigtig godt, hvis man enten tilføjer rejer, eller tun.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hos Mamma Sutha benytter vi cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere.