1.Tag peberfrugterne og fjern kernehuset og toppen, skær dem nu i små firkantet stykker.
2. Varm en høj pande op med lidt olie, når den er blevet varm, hæld suppeurterne ned i, giv det ca. 7 min, eller til det er blevet blødt, herefter smides peberfrugterne ned i og giv det yderligere 7 min.
3. Når det hele er blevet blødt, hældes det over i en blender, med 500 ml. fløde, og blendes til det er blevet til en sovs.
4. Tag den samme høje pande, og hæld nu den blendet sovs over i, og kom de 2 spsk Mamma Sutha Grill mix, 1 grøntsagsbouillon, og lad det småkoge i ca. 7 min.
5. Mens sovsen simrer, tager du og steger baconen, det kan du vælge og gøre i ovnen, i ca. 10 min, eller til de er sprøde. Eller på en pande.
6. I mens smides oksekødet over i en skål sammen med 1 tsk. presset hvidløg, knust feta, og persillen som er hakket, når baconen er færdig i ovnen, tages det ud og hakkes det i meget små stykker. Herefter hældes det knuste bacon samt fedt, over i skålen, Mix det godt sammen, så det bliver til fars.
7. Varm en pande op, for nu skal de små kødboller laves, tag et glas vand samt 1 spsk. Fyld ca. 1 spsk op med farsen, og form dem i din håndflade, som vis du skulle lave frikadeller. Læg dem en efter en på den varme pande, de skal ca. have 1 min på hver side, eller til de ser sprøde ud.
8. Når alle kødbollerne er færdige, lægges de over i et ild fad, som er lidt høj, herefter hældes sovsen over dem, tag en dyb ske, og vend kødbollerne, så de er omringet af sovsen.
9. Giv dem ca. 15 min i ovnen på 180 g. Tage dem ud og lad retten hvile.
En reaktion
Respect to post author, some wonderful information . Christin Malchy Omer